Toimitusehdot
 

 

Arvonlisävero

  

Kaikki turunmakeismestari.com -verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron 14%.
 


Toimitusaika ja tapa

  

2 - 4 arkipäivässä kaikkialle Suomeen. Valitse tilausvaiheessa haluatko tuotteet toimitettavaksi lähimpään postin toimipaikkaan vai kotiovellesi. Logistiikkakumppanimme on Posti.

Toimituskulut
- Nouto Turusta tehtaan varastolta 0,00 EUR
- Toimitus postiin 5,90 EUR (Yli 25 euron tilauksissa 0,00 EUR)
- Toimitus pakettiautomaattiin 5,90 EUR (Yli 25 euron tilauksissa 0,00 EUR)
- Toimitus perille Kotipakettina 12,90 EUR
(Tässä toimitustavassa Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen ja sopii toimitusajan. Tarjottavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9-21 välillä. Tilauksessa oltava matkapuhelinnumero.)

- Toimitus kotiin yli 30€ tilauksille Turun alueella  (15km Turun keskustasta) 8€

(Yli 50€ tilauksista ei peritä toimitus kuluja. Alle 30€ tilauksista perimme 28€ toimituskulut. Toimitukset arkipäivisin kello 09:00-18:00 välillä sopimuksen mukaan).

 


Palautusoikeus

    

Sovellamme Suomen kuluttajasuojalakia niiltä osin kun sitä elintarvikkeiden osaalla voidaan soveltaa. Kaikilla tuotteillamme on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautuksen kustannukset maksaa asiakas (kuluttajansuojalaki, kesäkuu 2014). Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia ja jälleenmyyntikelpoisia. Mikäli haluat palauttaa tuotteita ota aina yhteys sähköpostilla tom@turunmakeismestari.com


Vikatilanteet ja reklamaatiot

  

Ongelmatilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla: tom@turunmakeismestari.com. Mahdolliset viat tai virheet selvitetään ja asiakkaalle pyritään löytämään sopiva ratkaisu. Huomautukset toimitettujen laskujen ja/tai tuotteiden osalta on tehtävä 7 vuorokauden kuluessa niiden vastaanottamisesta. Kuluttaja-asiakkaita mahdollisissa vikatilanteissa avustaa kuluttajaneuvonta (http://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta) ja viime kädessä asia on mahdollista saattaa kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi (http://www.kuluttajariita.fi).

 

Maksu tavat

  

- Luotto- ja pankkikorttit

- Paypal (maksun välityspalvelu)